joe Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 hallo, ja imam problem sa unosenjem bouquets fajlova kao ovaj -- userbouquet.iptv.tv -- i sa fajlovima kao sto su ovi -- German.Sky.DE-16.10.2015.m3u --.oni su zajedno bili u folderu rar. ja sam ubacio sa tc comanderom tv fajl u etc/enigma2 ali nema programa. i sta da radim sa onim drugim fajlom ?ja imam i program dreamboxedit, koji koristim , ali ne znam gedje sta tacno da uradim . tek par dana to radim .hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhec Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Probajte sa dreameditom , predvidjeno za rad sa kanal listama Ako je m3u najednostavnije je da prekopirate u resiver i onda otvorite m3u sa media playerom u pluginima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe Posted October 18, 2015 Author Report Share Posted October 18, 2015 nekako mi najlakse sa dreameditom. ali kada tamo hocu da unesem taj bouquet odnosno folder koji sadrzi puno programato, je file M3U - Mixed.Playlist.AR.GER.EN.ITA-16.10.2015 - dodje mi sledeca poruka : ...contains no file called "services" ... gdje je greska ? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts