Vyja Vujko Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 CCcam to OsCam Converter tool Program za brzu i jednostavnu konverzaciju CCcam C, F i N linije u OsCam linije. cccam2oscam.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikazile Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 pozdrav. moze li neko da mi kaze neko upustvo kako da konvertujem cccam u oscam mislim ove linije. hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyja Vujko Posted December 20, 2015 Author Report Share Posted December 20, 2015 Skini program koji sam postavio i preko njega konvertuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikazile Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 pokusacu ako nije komplikovano. prijatelju imam optibox hd resiver open atv image i instaliran cccam2.30 ali stalno mi izbaci pise no cam moram syalno da ga pokrecem. neznam koji je problem.ako imas neko resenje molim za pomoc.puno hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyja Vujko Posted December 20, 2015 Author Report Share Posted December 20, 2015 Po meni nije komplikovano, probaj drugi image. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikazile Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 pozdrav. prijatelju koji cccam emu.bi bio najbolji za ovaj resiver.sa ovaj 2.30 emu.imam mnogo problema stalno se vraca na no emu.moram stalno da ga pokrecem.ili izbaci dok je na kanalu ili kad promenim kanal.puno hvala na odgovorima koje mi dajes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhec Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Ubaci noviji image ili probaj odraditi update image, openatv imao je problem jer je izacivao emu iz rada . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikazile Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 e kad bi znao kako da izvrsim update dobro bi bilo. moze li neko upustvo kako to da odradim.hvala unaprd.puno pozdrava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhec Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Menu - Software update Mada i sumnjam ako je 4.0 , zadnja 5.1 openatv i nece moci Najbolje izvuci podatke ,cccam cfg i kanal liste i onda ubaciti noviji image . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts